KURS DLA KIEROWNIKÓW I PERSONELU KANCELARII TAJNYCH I NIEJAWNYCH – GDYNIA 18-20.02.2019 r.

Strona 17 z 24

KURS DLA KIEROWNIKÓW I PERSONELU  KANCELARII  TAJNYCH I  NIEJAWNYCH

Szanowni Państwo ZAPRASZAM na Kurs , dla kierowników oraz pracowników kancelarii tajnych i niejawnych. Program kursu zapewnia przygotowanie teoretyczne i praktyczne w zakresie ewidencjonowania, przechowywania, przesyłania, udostępniania, archiwizacji, brakowania materiałów niejawnych w jednostce organizacyjnej według obowiązujących aktów wykonawczych do ustawy z dnia 5 sierpnia 2010 roku o ochronie informacji niejawnych.

Intensywny 3-dniowy Kurs prowadzony jest od lat przez Pana mgr  inż. Marka Anzela – wieloletniego wykładowcy Oddziału Pomorskiego, wykładowcy na uczelniach w Polsce, autora wielu specjalistycznych poradników z zakresu ochrony informacji  niejawnych. Szkolenie kończy się egzaminem-testem i wydaniem zaświadczenia (certyfikatu) imiennego.

 Informuję zainteresowane osoby i podmioty gospodarcze o planowanym terminie Kursu w  GDYNI w dniach  18, 19 i 20 lutego 2019 roku  w godzinach 9.15 – 14.15 w sali  Młodzieżowej Spółdzielni Mieszkaniowej – Gdynia Dąbrowa, ulica Paprykowa 12.

Koszt  1000 zł (brutto)* od osoby, bez noclegu  i wyżywienia. W każdym dniu przewiduję na sali do dyspozycji słuchaczy: kawę, herbatę, ciastka, soki, wodę oraz materiały biurowe – dydaktyczne do ćwiczeń.

Zgłoszenia udziału w Kursie na druku Karty Zgłoszeniaproszę kierować  na :

adres e-mail: op@zgospoin.com.pl  lub awaryjnie faks: 58 301 11 25

do dnia 11 lutego 2019 r.

Warunkiem zorganizowania szkolenia jest zgłoszenie na KARCIE do w/w terminu  6-u osób.

Kontakt z organizatorami: v-ce prezes: 602 824 207, prezes: 600 509 311.

Serdecznie zapraszam

Prezes Oddziału Pomorskiego OSPOIN

Wojciech Kanka

*/ faktura zwolniona z VAT na podstawie art. 113 ust.1 z dnia 11 marca 2004 r. o podatku od towarów i usług.                         

W przypadku większej liczby osób z tej samej jednostki organizacyjnej wymieniona opłata podlega negocjacji

Do pobrania:

Karta zgłoszenia

MENU